• English
  • German
  • Polish
Print
SMEDE og BUKKEOPERATØR - unik chance for nyt job ved Århus

SMEDE og BUKKEOPERATØR - unik chance for nyt job ved Århus

IQ Metal er ikke som industrivirksomheder er flest! Vi er kendetegnet ved at være meget innovative på teknologi og i vores samarbejde med kunder. Det samme gør sig gældende overfor vores ansatte, og måske er det derfor vi har så mange jubilarer, som vi har! Nu har du også mulighed for at komme i nyt job i et godt firma, der har et godt image lokalt i Århus og rundt omkring i verden.

IQ Metal er i kraftig vækst, og for at møde vores kunders forventninger om leveringsfleksibilitet og -sikkerhed skal vi bruge endnu en bukkeoperatør og 2 nye smede. Du kan blive en del af et team på mere end 360 medarbejdere (fordelt på vores danske og polske afdelinger) med høj fokus på samarbejde, kvalitet og effektivitet, i en virksomhed hvor vi investerer stort i maskiner og udvikling.

SMEDE
Som smed i IQ Metals svejseafdeling kan du bruge din erfaring inden for jern og rustfri stål. Arbejdsopgaverne er afvekslende og vil typisk være emner i sort og rustfrit stål i mindre og lidt større serier. Vi mangler smede til vores sorte og vores rustfri afdeling, så der er mulighed for at blive fast tilknyttet den afdeling man passer bedst i, eller være tilknyttet dem begge.
Det er et krav, at du er en erfaren smed, med rigtig god tegningsforståelse, og at du selv har lyst til at udvikle og fremstille fiksturer og værktøjer til at sikre optimal håndtering af emner. Du kan helt sikkert selvstændigt at skabe overblik over din ordreplan, og sætter pris på at styre din hverdag selv, under hensyntagen til kundernes forventninger.

BUKKEOPERATØR
Vores bukkemaskiner er af mærket Bystronic/Beyler, og de bruger en Cybelec styring. Vores 3 bukkerobotter er fra Fanuc og softwaren er fra Starmatik.
Du indgår som en fast del af et godt team med 10-15 mand, som passer vores maskinpark, og sikrer, at alt kører som det skal. En del af maskiner er fuldautomatiske, mens andre er semi-automatiske. Du kan betjene en bukkemaskine selvstændigt, og få en produktion til at forløbe effektivt, uden at der nødvendigvis skal være en værkfører i afdelingen. Du kender til flere forskellige maskinstyringer, kan læse en tegning, og er nysgerrig og lærelysten ift. nye opgaver og maskiner.

Forventninger, løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold er gode og konkurrencedygtige, og indeholder udover pension også en sundhedssikring. Vi har en rigtig god stemning på virksomheden, som er professionelt ledet.
Vi forventer at du kan dit kram indenfor arbejdsområdet, og kan indgå i produktionen hurtigt. Du er en god kollega, som hjælper til når det er krævet af hensyn til teamet og opfyldelse af kunders forventninger. Du har humor og smil på læben i hverdagen, også når der er travlt. Bopæl nær Hasselager/Århus vil være en fordel, men ikke nødvendigvis et krav.

Interesseret?
Læs mere om virksomheden på www.iqmetal.com eller kontakt vores Produktionsleder Lars Holm på telefon 8738 9011 for en uforpligtende snak.
Send din ansøgning og CV mærket ”Bukkeoperatør” eller ”Smed” på job(at)iqmetal.com snarest muligt. Alle ansøgere behandles 100% fortroligt, og relevante ansøgere vil blive inviteret til en fortrolig samtale, hvor der vil være mulighed for at få uddybet ansættelsesforhold og se virksomheden.

IQ Metal A/S    |    Birkemosevej 1    |    DK-8361 Hasselager    |    Denmark    |    Phone +45 8738 9011    |    Fax +45 8738 9030