• English
  • German
  • Polish
Print
Teknisk Indkøber - Århusområdet

Teknisk Indkøber - Århusområdet

Er du en erfaren og resultatorienteret indkøber indenfor jern- og maskinindustrien? Har du teknisk baggrund, og kan du gennemskue flere forskellige produktionstegninger? Og er du en IT-kyndig person med en dynamisk personlighed, som trives i en international virksomhed? Så er det måske noget for dig at blive teknisk indkøber hos IQ Metal.

 

Jobbet

Du vil stå for indkøb af råvare til vores produktion i Danmark (plader, stangvarer og forbrugsvarer), samt underleverandørarbejde, og overfladebehandling. Du vil også få ansvar for daglig ordreopfølgning, tage dialog med kunder, leverandør og vores produktion i Danmark og Polen. En del af kommunikationen er på engelsk.

Desuden vil du have medansvar for forsendelseslogistik med tæt kontakt til lager- og forsendelse, koordinering af fragt og speditører mv. Endelig vil du arbejde med relaterede opgaver bl.a. analyse og import af kundeforecast, koordineringsmøder med produktionsteams, styring af kvalitet fra underleverandør samt div.  ad-hoc opgaver på driftskontoret.

 

Din profil

Vores nye medarbejder kan have baggrund som teknisk designer, produktionsteknolog, maskintekniker, ingeniør eller andet. Det er væsentligt at du har en baggrund fra et lignende job, og helst fra en jernindustriel virksomhed, så du har det nødvendige materialekendskab. Erfaring med ERP-systemer er et must - helst Dynamics Nav, da det er omdrejningspunktet for vores drift.

Som person evner du at arbejde i et dynamisk miljø, men du har samtidigt den for en tekniker væsentlige egenskab, at kunne udføre opgaver med høj kvalitet og punktlighed. Der er i vores branche store krav til leveringssikkerhed, kvalitet og priser, og derfor vigtigt du er skarp på alle parametre, og kan arbejde på tværs af organisationen uden at tabe ”bolden”, og lande kommercielt gode aftaler, som sikrer vores konkurrencedygtighed.

Af hensyn til kommunikationen med visse kunder samt alt intern kommunikation med datterselskabet IQ Metal Polska Sp. z o.o., er det vigtigt at du behersker engelsk i skrift og tale.

 

Interesseret?

Læs mere om virksomheden her på siden og send ansøgning og CV til vores Fabriksdirektør Jesper Z. Nielsen via e-mail på job(at)iqmetal.com. Eller kontakt Jesper på telefon 8738 9011 for en vurdering af din profil ift. jobbet.

 

IQ Metal A/S er en moderne ordreproducerende virksomhed med brede kompetencer inden for fremstilling af produkter og løsninger i stål, rustfrit stål og diverse metaller.

Med en lang historie og faglig baggrund, har virksomheden gennem tiden udviklet sig fra det traditionelle smedeværksted til en professionel samarbejdspartner med en bred vifte af kunder i ind- og udland. Virksomhedens produkter anvendes i elektronikindustri, tavlebygning, marineindustri, industriel køling, vindmølleindustri mv.

Virksomheden beskæftiger ca. 55 dygtige og dedikerede medarbejdere i Danmark og ca. 250 kolleger i et polsk datterselskab. Det forventes at mange års positive udvikling fortsætter, og at væksten forankres i de nuværende aktiviteter i Danmark og Polen. Vi investerer derfor i ny teknologi, automatisering og fabrikker.

 
 
 
IQ Metal søger Teknisk Indkøber

   

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

IQ Metal A/S    |    Birkemosevej 1    |    DK-8361 Hasselager    |    Denmark    |    Phone +45 8738 9011    |    Fax +45 8738 9030