• English
  • German
  • Polish
Print
Teknisk Indkøber og Planlægger - Århusområdet

Teknisk Indkøber og Planlægger - Århusområdet

Er du en erfaren og resultatorienteret indkøber indenfor jern- og maskinindustrien? Har du teknisk baggrund, og kan du gennemskue flere forskellige produktionstegninger og være en del af planlægning i produktionen? Og er du en IT-kyndig person med en dynamisk personlighed, som trives i en international virksomhed? Så er det måske noget for dig at blive teknisk indkøber og planlægger hos IQ Metal.

Jobbet
Du vil stå for indkøb af råvare til vores produktion i Danmark (plader, stangvarer og forbrugsvarer), samt underleverandørarbejde og overfladebehandling. Du vil også få ansvar for daglig ordreopfølgning og være en del af planlægningen af produktionsordrer sammen med det øvrige team i tæt dialog med kunder, leverandører og vores produktion i Danmark og Polen. En stor del af kommunikationen er på engelsk. 

Desuden vil du have ansvar for forsendelseslogistik med tæt kontakt til lager og forsendelse, koordinering af fragt og speditører mv. Endelig vil du arbejde med relaterede opgaver bl.a. analyse og import af kundeforecast, koordineringsmøder med produktionsteams, styring af kvalitet fra underleverandører samt div. ad-hoc opgaver på driftskontoret.

Din profil
Vores nye medarbejder kan have baggrund som teknisk designer, produktionsteknolog, produktionsplanlægger, maskintekniker, ingeniør eller andet. Det er væsentligt at du har en baggrund fra et lignende job, og helst fra en jernindustriel virksomhed, så du har det nødvendige materialekendskab. Erfaring med ERP-systemer er et must - helst Dynamics Nav, da det er omdrejningspunktet for vores drift.

Som person evner du at arbejde i et dynamisk miljø, men du har samtidigt den for en tekniker væsentlige egenskab, at kunne udføre opgaver med høj kvalitet og punktlighed. Der er i vores branche store krav til leveringssikkerhed, kvalitet og priser. Derfor er det vigtigt, at du er skarp på alle parametre og kan arbejde på tværs af organisationen uden at tabe ”bolden”, og lande kommercielt gode aftaler, som sikrer vores konkurrencedygtighed.

Af hensyn til kommunikationen med visse kunder samt alt intern kommunikation med datterselskabet IQ Metal Polska Sp. z o.o. er det vigtigt, at du behersker engelsk i skrift og tale.

Interesseret?
Læs mere om virksomheden på www.iqmetal.com og send ansøgning og CV til vores Fabriksdirektør Jesper Z. Nielsen via e-mail på jzn(at)iqmetal.com senest d. 18/1-2021. Eller kontakt Jesper på telefon 8738 9011 for en vurdering af din profil ift. jobbet.

IQ Metal A/S er en moderne ordreproducerende virksomhed med brede kompetencer inden for fremstilling af produkter og løsninger i stål, rustfrit stål og diverse metaller.

Med en lang historie og faglig baggrund har virksomheden gennem tiden udviklet sig fra det traditionelle smedeværksted til en professionel samarbejdspartner med en bred vifte af kunder i ind- og udland. Virksomhedens produkter anvendes i elektronikindustri, tavlebygning, marineindustri, industriel køling, vindmølleindustri mv.

Virksomheden beskæftiger ca. 55 dygtige og dedikerede medarbejdere i Danmark og ca. 250 kolleger i et polsk datterselskab. Det forventes, at mange års positive udvikling fortsætter, og at væksten forankres i de nuværende aktiviteter i Danmark og Polen. Vi investerer derfor i ny teknologi, automatisering og fabrikker.

IQ Metal A/S    |    Birkemosevej 1    |    DK-8361 Hasselager    |    Denmark    |    Phone +45 8738 9011    |    Fax +45 8738 9030